Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 2.222.222 ΕΥΡΩ

Διαδικτυακή συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής Τζόκερ - Πώς θα παίξετε Τζόκερ από τον καναπέ σας.

Ο αριθμός «2» πρωταγωνιστεί στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, η οποία αναμένεται να μοιράσει 2.222.222 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους ακόμη και από το σπίτι τους, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής Τζόκερ.

Στην κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί στις 22:00, θα συμμετάσχουν όλα τα δελτία που θα κατατεθούν έως τις 21:30. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, στο tzoker.gr και στο tzoker app.

Πώς θα παίξετε Τζόκερ από τον καναπέ σας

Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet μπορείτε να παίξετε Τζόκερ από το σπίτι, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή Τζόκερ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android).

Πριν από την πρώτη διαδικτυακή συμμετοχή στο παιχνίδι, χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στο tzoker.gr ή στο tzoker app και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μέσω του οποίου θα καταθέτετε τα δελτία σας με λίγα κλικ.

Επιπλέον, στο Τζόκερ online είναι διαθέσιμα τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ