Skip to main content

Βαριά ήττα για τον Άρη από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (video)

Οι Κίτρινοι, μετά από δύο σερί εκτός έδρας νίκες, γνώρισαν την ήττα στο Περιστέρι με 4-2 από τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική.

Βαριά ήττα με 4-2 γνώρισε ο Άρης από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 13η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η αθηναϊκή ομάδα παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, 7 πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ενώ αντίθετα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 6η θέση έχοντας 19 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό (5ος) και την Ξάνθη (7η).

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και μοιραία έφυγαν με άδεια χέρια από την Αθήνα.

Το συγκρότημα του Κάναντι προηγήθηκε στο 16' με τον Σάκιτς και στο 55' ο Γιουνές σπατάλησε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Μάβραϊ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουλούρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 89’ ο Κωνσταντινίδης με σουτ μείωσε σε 2-1, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κουλούρης και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Με τη σέντρα και στην αμέσως επόμενη φάση ο Διαμαντόπουλος με σουτ έκανε το 3-2, για να γίνει στο 90' + 4', το τελικό 4-2 από τον Ενσικουλού.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (82' Καρασαλίδης), Νάστος, Μπρούνο (86' Ενσικουλού), Μάντσον (51' Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (75' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Γκάμα, Τζανακάκης (65' Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βέλεθ, Γιουνές.