Skip to main content

Βαρυμπόμπη: Τρεις νεκροί σε φρεάτιο - Πιθανόν να έψαχναν για χρυσό

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας από 45 έως 55 ετών. Έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την αιτία που οδήγησε τους τρεις άνδρες στο φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί, ερευνούν οι αρχές. Η γεννήτρια που βρέθηκε στο πηγάδι βάθους σχεδόν οκτώ μέτρων οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα θύματα της τραγωδίας έψαχναν για κάτι

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, όταν εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο βάθους σχεδόν οκτώ μέτρων στην περιοχή Φλόγα, στη Βαρυμπόμπη.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30.07.2020), όταν αστυνομία και πυροσβεστική κλήθηκαν στο σημείο. Σύμφωνα με το newsit.gr, 12 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα επιχείρησαν και ανέσυραν, λίγο πριν από τις 05:30 το πρωί, τους τρεις άνδρες από το φρεάτιο. Κανείς τους δεν είχε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους από τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας από 45 έως 55 ετών που έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς μέσα στο φρεάτιο βρέθηκε μια γεννήτρια, ενώ πιθανολογείται ότι οι άτυχοι άνδρες έψαχναν για χρυσό.

Τις αρχές ειδοποίησαν άλλοι τρεις άνδρες που βρίσκονταν έξω από το φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη. Οι άνδρες αυτοί προσήχθησαν και δίνουν κατάθεση προκειμένου να απαντηθούν τα πολλά ερωτήματα γύρω από την τραγωδία.

πηγή φωτό: newsit.gr