Skip to main content

Βαρβιτσιώτης: Να εκλεγεί από τη βάση και γρήγορα ο νέος πρόεδρος

Για ευθύνες που πρέπει «να αναληφθούν άμεσα» κάνει λόγο σε δήλωσή του για το φιάσκο με την εκλογή προέδρου το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Για ευθύνες που πρέπει «να αναληφθούν άμεσα» κάνει λόγο σε δήλωσή του για το φιάσκο με την εκλογή προέδρου το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.

 Αναφερόμενος στα γεγονότα της Κυριακής σημειώνει ότι «πλήγωσαν βαθιά τους Νεοδημοκράτες» και ζητά «η διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση πρέπει να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν».

«Είναι ζήτημα πολιτικής αξιοπρέπειας. Είναι ζήτημα ευθύνης. Είναι ζήτημα προοπτικής για τη χώρα, σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για το λαό και τον τόπο.» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Η δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη έχει ως εξής:

«Αυτά που συνέβησαν σήμερα πλήγωσαν βαθιά τους Νεοδημοκράτες. Όλους εμάς που αφιερώσαμε τη ζωή μας και παλέψαμε για τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αναληφθούν άμεσα. Γιατί βασική αξία της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι η πολιτική υπευθυνότητα.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να μείνει ενωμένη και να βαδίσει γρήγορα μπροστά. Η διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση πρέπει να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό.
Είναι ζήτημα πολιτικής αξιοπρέπειας. Είναι ζήτημα ευθύνης.

Είναι ζήτημα προοπτικής για τη χώρα, σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για το λαό και τον τόπο.»