Skip to main content

Πολύ καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ στο Conference League -Μπορεί πρώτη θέση και πρόκριση

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη από τη Δανία, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβενία και τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ

Κάτι παραπάνω από βατή είναι η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ με αντιπάλους την Κοπεγχάγη από τη Δανία, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία και τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη (από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας), τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (από το τρίτο γκρουπ) και τη Λίνκολν (από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας).

Σημειώνεται ότι η πρόκριση στους «16» του θεσμού εξασφαλίζουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους ομίλους του Europa Conference League, ενώ οι σύλλογοι που θα τερματίσουν δεύτεροι θα χρειαστούν τον νοκ-άουτ γύρο με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στο Europa League.

Αν μη τι άλλο ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τον Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας της οποίας της χρωστάει κάτι (τον είχε αποκλείσει πρόπερσι) η οποία κατέληξε στο Conference μιας και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό αλλά και τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Ο 6ος όμιλος του Εuropa Conference League

-Κοπεγχάγη
-ΠΑΟΚ
-Σλόβαν Μπρατισλάβας
-Λίνκολν

Οι ημερομηνίες των αγώνων

1η αγωνιστική: 16 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου
3η αγωνιστική: 21 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 4 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 25 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 9 Δεκεμβρίου