Skip to main content

Βέλγοι travel agents γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη μέσω διαδικτυακού workshop

Με στόχο το βελγικό κοινό πραγματοποιήθηκε το πρώτο τριήμερο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020.

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020 με στόχο το Βελγικό κοινό, στο οποίο συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήταν μια σημαντική διαδικτυακή διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν webinars για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδας καθώς και Β2Β συναντήσεις.

Συνολικά συμμετείχαν 80 τουριστικοί πράκτορες που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και συνολικά 30 διακεκριμένοι Βέλγοι δημοσιογράφοι.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο workshop πραγματοποιώντας μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με travel agents. Σε αυτές παρουσιάστηκαν τα μοναδικά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του προορισμού «Θεσσαλονίκη» χρησιμοποιώντας το αδιαμφισβήτητο ατού της γαστρονομίας καθώς και τις πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αποτελέσουν ελκυστικά πλεονεκτήματα της πόλης για τους Βέλγους τουρίστες.

Στο κλείσιμο του διαδικτυακής διοργάνωσης έγινε κλήρωση δώρων των Ελλήνων συμμετεχόντων και o Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσέφερε τριήμερη διαμονή στην πόλη που χορήγησε το ξενοδοχείο Capsis Bristol Boutique Hotel.