Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
x

ΒΕΡΟΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ 48 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν δύο άτομα που μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους καλλιεργούσαν σε παραποτάμια περιοχή της Ημαθίας 48 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν το Σάββατο το απόγευμα σε παράποταμο του Αλιάκμονα σε δύσβατη περιοχή έξω από τη Βέροια της Ημαθίας, δύο ημεδαποί άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε οι προαναφερόμενοι άνδρες μαζί με ακόμη δύο ημεδαπούς συνεργούς τους, να καλλιεργούν σε δύο σημεία σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή συνολικά 48 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (ποτιστικό λάστιχο κ.α.).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κάνναβης βάρους 315 γραμμαρίων,
-ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 455 γραμμαρίων,
-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
-1 τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ