Skip to main content

Βέρντε: Η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη

«Πρέπει να σκοράρουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα κάνοντας την καλύτερη δυνατή αρχή», δήλωσε ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ.

Για την αυριανή καθοριστική αναμέτρηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και για την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ντανιέλε Βέρντε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός εξτρέμ της «Ένωσης»:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και την ήττα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δυνατά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ για την ισοφάριση. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι επίσης σημαντικό και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν προβληματίζεται για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχεται τελευταία εύκολα γκολ: «Όχι, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη σε μας και όταν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το γκολ είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά αν είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι θα δεχόμαστε λιγότερα γκολ και αυτό είναι κάτι που θα έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι με ήττα η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα πάει στους έξι βαθμούς: «Δεν με αγχώνει αυτό. Η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Πρέπει να σκοράρουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα κάνοντας την καλύτερη δυνατή αρχή, ίσως και με ένα γρήγορο γκολ».