Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έρχεται την Κυριακή η πρώτη διά ζώσης συζήτηση για το «Το Σέιχ Σου του Αύριο»

Αντικείμενα της συζήτησης θα αποτελέσουν το ιστορικό πλαίσιο δημιουργίας και ανάπτυξης του δάσους καθώς και η τωρινή του κατάσταση.

Η πρώτη δια ζώσης συζήτηση με θέμα «Το Σέιχ Σου του Αύριο» διοργανώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Όπως επισημαίνεται, μετά τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και των επακόλουθων φυσικών καταστροφών το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης λαμβάνει την πρωτοβουλία για την πραγματοποίησης συζήτησης σχετικά με το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το δάσος και την προστασία του.

Αντικείμενα της συζήτησης θα αποτελέσουν το ιστορικό πλαίσιο δημιουργίας και ανάπτυξης του δάσους καθώς και η τωρινή του κατάσταση. Επιπλέον πεδία ενδιαφέροντος θα αποτελέσουν, η αειφορική διαχείριση του, τα προβλήματα που υπάρχουν στο δάσος και γενικότερα στην έκταση του, αλλά και οι πιθανές λύσεις.

Η Συζήτηση θα έχει το χαρακτήρα δια ζώσης εκδήλωσης, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ενάντια στη διασπορά του Covid-19.