Skip to main content

Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα για μένα

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά για τα 95α γενέθλια της ομάδας - «95 χρόνια και τα καλύτερα έρχονται», τόνισε.

Μια μόνο φράση χρειάστηκε ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια για να περιγράψει τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν. «Τα πάντα» απάντησε ο αρχηγός του Δικεφάλου που μίλησε στο συνδρομητικό για τα 95α γενέθλια της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη: Προσφυγιά, δημιουργία, χαρές, πίκρες-Ένα ξεχωριστό βίντεο για τα 95 χρόνια ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ που ευχήθηκε και στην κάμερα των καναλιών Novasports ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: “Όταν έφευγα από την Πορτογαλία για τη Θεσσαλονίκη, μικρό παιδί με μεγάλα όνειρα, δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ θα άλλαζε όλη μου τη ζωή”.

Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Τι είναι ο ΠΑΟΚ για σένα»; Η πιο κλασική ερώτηση που δέχομαι από τον κόσμο. Και η πιο εύκολη ταυτόχρονα. Διότι δεν χρειάζεται σκέψη. Μιλάνε τα συναισθήματα και δίνουν αυτόματα την απάντηση: «Τα πάντα». Όταν έφευγα από την Πορτογαλία για τη Θεσσαλονίκη, μικρό παιδί με μεγάλα όνειρα, δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ θα άλλαζε όλη μου τη ζωή. Πως θα γινόταν η οικογένειά μου, το σπίτι μου, η ζωή μου. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει και που εκπροσωπώ αυτό το σύλλογο με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Και μπορεί να μην είμαι πια μικρό παιδί, αλλά τα όνειρά μου παραμένουν μεγάλα. 95 χρόνια και τα καλύτερα έρχονται… Χρόνια πολλά».