Skip to main content

Βιεϊρίνια: Το μόνο που σκέφτομαι είναι το Κύπελλο - Ένας από τους καλύτερους ο Λουτσέσκου

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για νίκη, υπογραμμίζοντας πως «στο τέλος αυτό που μετράει είναι ποιος κέρδισε το Κύπελλο και όχι τι πορεία έκανε»

Στο τέλος αυτό που μετράει είναι ποιος κέρδισε το Κύπελλο και όχι τι πορεία έκανε, τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σήμερα, μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου στους συμπαίκτες του.

Εκθείασε, δε, τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου, σημειώνοντας ότι «είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου:

Για το τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό τον φετινό τελικό για τον ίδιο: «Έχω πει πολλές φορές σημασία έχει να κερδίζεις τους τελικούς, όχι να τους παίζεις. Στους τελικούς μετράει το αποτέλεσμα, όχι το θέαμα ή οι ευκαιρίες. Ένας ακόμα τελικός για εμάς και εμείς έχουμε μεγάλο κινητρο να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτή την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και αυτός ο τρόπος είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πραγματικό δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν θα είναι πιο ξεχωριστή αυτή η κατάκτηση πιθανώς επειδή έχει αποκλείσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στον τελικό παίζει με τον Παναθηναϊκό: «Στο τέλος όλοι σκέφτονται ποιος κέρδισε το Κύπελλο, όχι ποιους απέκλεισε στην πορεία. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε το Κύπελλο γιατί η σεζόν όλη όχι μόνο η πορεία για τον τελικό, ήταν σημαντική. Μια πάρα πολύ μεγάλη και δύσκολη σεζόν για εμάς, θέλουμε να το πάρουμε το Κύπελλο ως επιβράβευση για την προσπάθειά μας.

Γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσουμε εδώ, αλλά το σημαντικό είναι ο τίτλος, το αποτέλεσμα. Μπορούμε να έχουμε στο τέλος της σεζόν μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της ομάδας αν πάρουμε το Κύπελλο. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο αυτό».

Για την κατάστασή του: «Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το Κύπελλο, είτε παίξω εγώ είτε όχι. Αυτό μετράει για εμένα».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι πιο φορμαρισμένος ή είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, γιατί είναι ένας αγώνας. Δεν έχει ρεβάνς. Έχουμε εμπειρία από τελικούς τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ποιότητα, ξέρουμε ότι έκαναν αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι και σίγουρα θα είναι διαφορετικοί στον τελικό. Εμείς έχουμε στόχο να πάρουμε το Κύπελλο».

Για το τι θα ήθελε να πει στον Λουτσέσκου πριν αρχίσει το ματς: «Έχει ζήσει αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές και γνωρίζει. Οικογενειακώς γνωρίζει τι είναι τελικός, οπότε αυτός πρέπει να μου πει τι πρέπει να κάνουμε. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Τι μπορούμε να πούμε για τον προπονητή, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ξέρει...».

Για το αν σκέφτεται να σκοράρει στον τελικό: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ας το βάλει όποιος θέλει το γκολ!».