Skip to main content

Βιεϊρίνια: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον τελικό

«Είναι ένας τελικός. Σημασία έχει η κατάκτηση κι όχι ο τρόπος που θα έρθει», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Το στίγμα του αυριανού τελικού Κυπέλλου από πλευράς παιχτών ΠΑΟΚ έδωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιεϊρίνια κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στην Τούμπα.

«Είμαστε διψασμένοι. Αυτό το κλαμπ αξίζει τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλον έναν. Είναι ένας τελικός. Σημασία έχει η κατάκτηση κι όχι ο τρόπος που θα έρθει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το πάρουμε...», είπε μεταξύ άλλων ο κάπτεν των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στους τελικούς: «Όχι μόνο εγώ, είναι γνωστό ότι σε τελικούς δε σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να κερδίσεις. Αν μπορείς να το συνδυάσεις με ωραίο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα. Έχουμε παίξει όλοι αρκετούς τελικούς και τους κερδίσαμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να προσέξουμε και τι να κάνουμε για να κερδίσουμε. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά και τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτό θα γίνει αύριο. Λεπτομέρειες και την ομάδα που το θέλει περισσότερο».

Για τη φετινή του σεζόν: «Σαν παραμύθι η φετινή σεζόν. Στις αρχές δεν είναι ποτέ όμορφο, στο τέλος όμως γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αύριο. Μπορεί να τελειώσει η σεζόν όμορφα για εμένα και την ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου: «Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν θα έχουμε τον κόσμο μας αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και γι' αυτούς».

Για τον τελικό και τις σκέψεις του: «Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά για εμένα και τους παίκτες που είμαστε στο ρόστερ που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους και θέλουμε να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη. Αξίζουμε να τελειώσουμε με νίκη».

Για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση:«Είναι καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι στον τελικό που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν. Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο, είχαμε μια δύσκολη χρονιά».