Skip to main content

Βίκος Cola: Κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες

Συνεργασία της ΒΙΚΟΣ Α.Ε με 16 Δήμους σε Αττική, Πειραιά, Κόρινθο, Πάτρα και Ιωάννινα, με σκοπό τη στήριξη οικονομικά αδύναμων οικογενειών

H Βίκος Cola, για τρίτη συνεχή χρονιά, στηρίζει χιλιάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Με την ελπίδα να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά για 3.000 οικογένειες, η Βίκος Cola παρέχει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα τις οικογένειες εκείνες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η Βίκος Cola, σε μια στοχευμένη και ουσιαστική ενέργεια συνεργάζεται και φέτος με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αθηναίων (Κόμβο Υποδοχής και Αλληλεγγύης), Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Ιλίου, Καλλιθέας, Πάτρας, Ιωαννίνων, της Τράπεζας Τροφίμων Καματερού και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Δήμος Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας & Περάματος, Νίκαιας, Κορινθίων), παρέχοντας σε χιλιάδες οικογένειες το πλήρες Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μαζί την αγάπη και υποστήριξη που έχουν ανάγκη.

«Για άλλη μια χρονιά κάνουμε το αυτονόητο απέναντι σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί, για όλους μας, στη μεγάλη οικογένεια της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, τα Χριστούγεννα είναι η αγάπη στην πράξη. Και ο δικός μας τρόπος είναι να είμαστε και φέτος δίπλα σε 3.000 οικογένειες κάνοντας τους το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι», ανέφερε σχετικά ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΒΙΚΟΣ ΑΕ.