Skip to main content

Βίντεο: Καρέ καρέ κλοπή εξαρτημάτων από αυτοκίνητο στη Νεάπολη

Έκλεψε το λογότυπο και άλλο εξάρτημα αυτοκινήτου στη Νεάπολη, αλλά έγινε... τσακωτός από τις κάμερες που είχε εγκαταστήσει στο όχημα ο ιδιοκτήτης του

Μέχρι και τα... σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών, καθώς και άλλα, φαινομενικά ασήμαντα, εξαρτήματα αυτοκινήτων γίνονται λεία για κλέφτες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η Voria.gr δημοσιεύει σήμερα βίντεο από κλοπή σήματος και άλλων εξαρτημάτων από ιδιωτικής χρήσης επιβατικό όχημα μάρκας Toyota στην περιοχή της Νεάπολης. Λίγα λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα της 6ης Μαρτίου 2020, όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο, ένας άνδρας φορώντας κουκούλα περπατά στην οδό Καλλικράτειας, στη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, και αρχικά κοντοστέκεται μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας. Όταν εντοπίζει τη... λεία του, ελέγχει γύρω του ότι δεν γίνεται αντιληπτός από περίοικους, σκύβει και με γρήγορες κινήσεις, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, αφαιρεί από το αμάξωμα το λογότυπο της Toyota καθώς το καπάκι του ρυμουλκού του οχήματος.

Ο δράστης λογάριασε όμως χωρίς τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που έχει εγκαταστήσει κάμερες εντός του οχήματος του, τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο οπίσθιο μέρος του. Έτσι, καταγράφηκαν όλες οι κινήσεις του νεαρού άνδρα και, φυσικά, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος έπεσε θύμα κλοπής και των πλαϊνών μικρών φλας του πριν από μερικούς μήνες, ενώ στην ίδια περιοχή το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά παρόμοια περιστατικά.

Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές.