Skip to main content

Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο

Το βίντεο από τη ληστεία που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 3 περίπου τα ξημερώματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Voria.gr.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένοπλος ληστής εισβάλλει σε κατάστημα μίνι μάρκετ - καφέ στην οδό Αγαμέμνονος, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο από τη ληστεία που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 3 περίπου τα ξημερώματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Voria.gr.

Ο δράστης φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα όπλο στα χέρια του, μπαίνει στο κατάστημα που λειτουργεί 24ώρες. Φωνάζοντας ληστεία, ζητάει από τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη τα χρήματα από το ταμείο. Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρίσκεται και ένας υπάλληλος.

Με γρήγορες κινήσεις και έχοντας προτεταμένο το όπλο, αρπάζει τα λεφτά. Στο μαγαζί εισβάλλει και ο συνεργός του με μια σακούλα. Βάζουν εκεί μέσα τα χρήματα και στη συνέχεια αποχωρούν.

Εξοργισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος καθώς είναι η τρίτη φορά που η οικογένειά του πέφτει θύμα ληστείας. «Δύο φορές μας έχουν ληστέψει στο δρόμο και τώρα στο μαγαζί μας. Θέλουμε να τους βρούμε τους δράστες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», δηλώνει στη Voria.gr. Ο ίδιος ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως να υπερασπιστεί την οικογένειά του μετά από τρία κρούσματα ληστείας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει ήδη παραδώσει το βίντεο στα χέρια των αστυνομικών αρχών, ζητώντας να βρεθούν οι δράστες.