Skip to main content

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Άνδρες της αστυνομίας φαίνονται στα πλάνα να σπεύδουν στο σημείο και να σημαδεύουν με τα όπλα τους. Στο πεζοδρόμιο απέναντι τους βρίσκεται πεσμένος

Βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι στο νότιο Λονδίνο αναρτήθηκε από τη γερμανική έκδοση της ενημερωτικής ιστοσελίδας EHA.

Άνδρες της αστυνομίας φαίνονται στα πλάνα να σπεύδουν στο σημείο και να σημαδεύουν με τα όπλα τους. Στο πεζοδρόμιο απέναντι τους βρίσκεται πεσμένος ένας άνδρας. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για τον δράστη, τον οποίο πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

«Ένας άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους αξιωματικούς στο Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι ένας αριθμός ανθρώπων μαχαιρώθηκε» ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία, που ερευνά τι συνέβη. «Το περιστατικό ανακηρύχθηκε ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία», πρόσθεσε στο twitter.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης κυνηγούσε με μαχαίρι πολίτες στην κεντρική οδό, ενώ πίσω του ένας αστυνομικός της ασφάλειας, ντυμένος με πολιτικά ρούχα, τον ακολουθούσε και τον πυροβόλησε πιθανώς 3 φορές.