Skip to main content

Βιργινία Παναγιωτοπούλου: Από την κορυφή του Επαγγελματικού Στίβου πρωταθλήτρια στο SUP

Η πετυχημένη mall mananger ξεκίνησε να ασχολείται με το SUP για να βρει μια διέξοδο κατά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Η Βιργινία Παναγιωτοπούλου είναι μία γυναίκα που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια την κορυφή. Κατέχοντας εντυπωσιακές σπουδές, μεταξύ άλλων και από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, έχει ανελιχθεί σε κορυφαίες θέσεις στον χώρο της διοίκησης. Σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι του εμπορικού κέντρου «Οne Salonica». Φαίνεται όμως, πως για τη Βιργινία Παναγιωτοπούλου ο πρωταθλητισμός στον επαγγελματικό στίβο δεν είναι αρκετός.

Η πετυχημένη mall mananger κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στον αθλητισμό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο SUP. To πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το κατάφερε μέσα σε μόλις 2 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε την ενασχόλησή της με αυτό το ανερχόμενο και πολύ όμορφο άθλημα, με το οποίο ξεκίνησε να ασχολείται για να αποσυμπιεστεί από τις συνθήκες πίεσης που δημιουργούσε- σε όλους μας- ο εγκλεισμός. Ευγενική, γλυκιά και χαμογελαστή, η Βιργινία Παναγιωτοπούλου είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεσαι ότι έχει βρει απόλυτα όλες τις προσωπικές του ισορροπίες.

«Ίσως σε αυτό να βοηθά το SUP», εκμυστηρεύεται στη Vwoman, με την οποία μοιράζεται τις σκέψεις της και τα όνειρα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της συναρπαστικής αυτής ιστορία, προσκαλώντας τέλος, όλους μας να κάνουμε μία όμορφη βόλτα στο αγαπημένο εμπορικό και στη συνέχεια να δοκιμάσουμε αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα, το SUP.

Διαβάστε περισσότερα στο vwoman.gr