Skip to main content

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr: Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, ακόμα περισσότερη δράση

Η γκάμα των Virtuals+ Sports του Pamestoixima.gr περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Η εμπειρία των Virtual Sports του Pamestoixima.gr γίνεται πιο συναρπαστική με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών. Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες,  αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως, Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών

Με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά η δράση στο Pamestoixima.gr δεν σταματά ποτέ. Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα Virtuals+. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.