Skip to main content

Vitamin Media: Ένα θεσσαλονικιώτικο agency σάρωσε στα Indie Awards 2021

Τα βραβεία Indie Awards, διοργανώνονται από την Boussias και είναι αφιερωμένα στα ανεξάρτητα agencies από όλους τους κλάδους της Επικοινωνίας

Δεκαπέντε σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Vitamin Media στα πρώτα Indie Awards 2021, που διεξήχθησαν στη χώρα μας, με τους τίτλους του «Best Agency Of The Year στην κατηγορία 11 to 25 Employees» και «Best Regional Agency of the Year», να κατατάσσουν την εταιρεία στα πλέον αξιόπιστα agencies στο χώρο της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του Μάρκετινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, το 360ο Digital Marketing Agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη και προσφορά υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, πρόσθεσε στη συλλογή του συνολικά 7 Gold, 3 Silver και 3 Bronze από διαφορετικές physical και digital κατηγορίες.

«Όλα τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα επιτυχημένων marketing στρατηγικών και επικοινωνιακών ενεργειών μέσα από τις προκλήσεις της COVID-19 εποχής, σε συνεργασία με brands που έδειξαν την τεράστια εμπιστοσύνη τους», επισημαίνεται.

Μερικά από τα δημιουργικά project που βραβεύτηκαν είναι για physical και digital ενέργειες που έγιναν για λογαριασμό των εταιρειών «Έπιπλα Μαρμαρίδης», «Giulietta Spritzeria», «Weleda», «Pax Burgers», «Σοχαλάκι», σύμφωνα με την εταιρεία.

«Παρόλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, τα ατελείωτα zoom call και την απεριόριστη κατανάλωση data, τίποτα δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στο πάθος για δημιουργικότητα αυτής της ομάδας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Όπως επισημαίνεται, τα βραβεία Indie Awards, διοργανώνονται από την Boussias και είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ανεξάρτητα agencies από όλους τους κλάδους της Επικοινωνίας. «Σε αυτή την πρώτη διοργάνωση, η Vitamin Media κατάφερε να αναδείξει την δυναμική της και να ξεχωρίσει φθάνοντας στην κορυφή», καταλήγει η ενημέρωση.