Skip to main content

Βιτόρια: Δεν είμαστε φαβορί, ξέρουμε την ΑΕΚ (video)

O προπονητής της Μπενφίκα δεν αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Ζαρντέλ ενώ τόνισε πως θα ξεκαθαρίσει αύριο το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Σάλβιο

Αποποιείται τον ρόλο του φαβορί για τη Μπενφίκα κατά την αυριανή αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ρουί Βιτόρια που στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του, δεν αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Ζαρντέλ ενώ τόνισε πως θα ξεκαθαρίσει αύριο το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Σάλβιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «Αετών»:

Για το αν η πίεση είναι στην πλευρά της Μπενφίκα: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει καλά και στο δικό της πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον αγώνα».

Για το ποιος θα παίξει στη θέση του Ζαρντέλ: «Δεν μπορώ να σας πω ποιος θα πάρει την θέση του. Θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή. Ξέρω όμως ότι για αυτόν που θα παίξει θα είναι ευκαιρία να αποδείξει πολλά».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του το ματς με την Πόρτο: «Είμαστε μία νέα ομάδα που έχουμε περάσει από δύσκολα ματς για να μπούμε στους ομίλους. Εμείς τώρα δεν κοιτάμε τώρα την Πόρτο, σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την ΑΕΚ».

Για το αν νιώθει πίεση λόγω της κριτικής: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν κοιτάω πίσω αλλά σκέφτομαι την ΑΕΚ και το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πάρει νίκη στον όμιλο: «Και οι δύο ομάδες έχουν άλλα πέντε ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατότητες να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι».

Για τον Σάλβιο: «Έχει ταξιδέψει και είναι μαζί μας αλλά αύριο θα δούμε αν θα παίξει».