Skip to main content

Βλάβη σε τρένο προς Θεσσαλονίκη-Ακινητοποιήθηκε για 1,5 ώρα

Μετά από αστοχία έλξης της ηλεκτράμαξας ακινητοποιήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στις Αφίδνες, γεγονός το οποίο ταλαιπώρησε τους επιβάτες.

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 52 η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά από βλάβη που παρουσίασε στην περιοχή των Κιούρκων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν 10:00 η ώρα το πρωί όταν μετά από αστοχία έλξης της ηλεκτράμαξας ακινητοποιήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο σημείο γεγονός το οποίο ταλαιπώρησε τους επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο σημείο έφτασε εφεδρική μηχανή η οποία ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Λίγα λεπτά πριν τις 12 το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την καθυστέρηση και σημείωσε πως οι επιβάτες μπορούν να αποζημιωθούν με ταξιδιωτικό κουπόνι στο 100% της αξίας του εισιτηρίου τους – έναντι του 25% που προβλέπεται – φτάνει να απευθυνθούν σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.