Skip to main content

Vodafone: Άρχισε η εμπορική διάθεση των Samsung Galaxy Note 10|10+

Αγορές με έως και 48 δόσεις σε όλα τα καταστήματα Vodafone στη χώρα - Τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Note 10|10+ με μία ματιά

Την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των πανίσχυρων Samsung Galaxy Note 10|10+, «που φέρνουν την επόμενη ημέρα στα smartphones, με μία απίστευτη εμπειρία χρήσης και μοναδικές δυνατότητες για τους καταναλωτές», ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone Ελλάδας.

Η Vodafone φέρνει τα Samsung Galaxy Note 10|10+ σε όλα τα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr, παρέχοντας τη δυνατότητα για έως και 48 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ παράλληλα προτείνει μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για την ακόμα ασφαλέστερη χρήση των νέων flagship τηλεφώνων της Samsung.  

Τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Note 10|10+ με μία ματιά, όπως τα παρουσιάζει η Vodafone:

- Ταχύτατος επεξεργαστής και αποθηκευτικός χώρος αντίστοιχος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή

Ενσωματώνει νέο πανίσχυρο επεξεργαστή 7nm με αναβαθμισμένες επιδόσεις CPU και GPU (Exynos 9825), που επιτρέπει την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ταχύτατα και με αποτελεσματικότητα. Χάρη στη μνήμη RAM έως και 12GB, το multitasking γίνεται απρόσκοπτο, όπως σε έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η διαθέσιμη εσωτερική μνήμη έως και 512GB, αλλά και η δυνατότητα εξωτερικής επέκτασης με κάρτα Micro SD έως 1TB (για το Note10+), επιτρέπουν στους χρήστες των νέων Galaxy Note 10|10+  να αποθηκεύουν περισσότερες και να διαγράφουν λιγότερες φωτογραφίες και βίντεο.

- Κινηματογραφική οθόνη με απίστευτα λεπτό σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός των SAMSUNG Galaxy Note 10|10+ υπερέχει, με κομψό και λεπτό design, που σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα χρώματα, μαγνητίζει.

Το Gorilla Glass 6 στο εμπρόσθιο και στο πίσω τμήμα της συσκευής την προστατεύουν από κινδύνους και φθορές, ενώ τόσο η συσκευή όσο και το S Pen διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68 σε νερό και σκόνη. Η Dynamic AMOLED οθόνη (6.8 ιντσών WQHD+ στο Note10+, 6.3 ιντσών FHD+ στο Note10, είναι ιδανική για θέαση χωρίς όρια από άκρη σε άκρη.

Επίσης, διαθέτει υποστήριξη HDR10+, εξαιρετική φωτεινότητα και ανεπανάληπτη χρωματική ακρίβεια, με αποτέλεσμα οι ταινίες, οι φωτογραφίες και το gaming να περνούν στο επόμενο επίπεδο.

- Ένα smartphone με μοναδικές δυνατότητες

Οι καινοτόμες λειτουργίες του S Pen απογειώνουν τους τρόπους αλληλεπίδρασης με το SAMSUNG Galaxy Note10|10+. Τα S Pen Air Actions επιτρέπουν στον χρήση του να χρησιμοποιεί το S Pen ως χειριστήριο για 6 διαφορετικές ενέργειες ανά εφαρμογή. Επιπλέον, η ψηφιακή μετατροπή χειρόγραφου κειμένου μέσω του Samsung Notes και η γραφή στη σβηστή οθόνη διευκολύνει την καθημερινότητά του.

Επιπλέον, ενδυναμώνει τον καταναλωτή, καθώς του επιτρέπει να δημιουργεί άμεσα περιεχόμενο της αρεσκείας του, μέσω των ζωντανών μηνυμάτων και του προηγμένου video editor και να το μοιράζετε σαν επαγγελματίας.

- Υψηλής ποιότητας φωτογραφία επαγγελματικού επιπέδου

Τα νέα Samsung Galaxy Note 10|10+ έχουν επαγγελματικό σύστημα κύριας κάμερας, με το Note10+ να προσθέτει και την κάμερα Depth Vision για να απογειώσει τις λήψεις. Η δυνατότητα εναλλαγής των τριών φακών (υπευρυγώνιος, ευρυγώνιος και τηλεφακός) για διαφορετικές σκηνές από το ίδιο σημείο λήψης λύνει τα χέρια του χρήστη, παρέχοντάς του μοναδικές δυνατότητες.

Η λειτουργία Νύχτας είναι διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα αλλά και στην κύρια, για εξαιρετική φωτεινότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα χρώματα ρυθμίζονται αυτόματα, η ανάλυση του βίντεο φτάνει έως και 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ υποστηρίζεται εγγραφή βίντεο με HDR10+, για δυναμική αλλαγή χρωμάτων σε κάθε καρέ του βίντεο.

Τα editing εργαλεία των Galaxy Note10|10+, σε συνεργασία με το Adobe Rush, προσδίδουν τις τελευταίες πινελιές πριν την ανάρτηση του video στα social media.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Samsung Galaxy Note 10|10+ στο βίντεο της Ομάδας Ready:



Οι τιμές διάθεσης

Samsung Galaxy Note 10 256GB €999
Samsung Galaxy Note 10+ 256GB €1.149
Samsung Galaxy Note 10+ 512GB €1.249