Skip to main content

Βόλος: Απειλούσε πως θα κάψει το σπίτι της πρώην του - Θα μπει φυλακή αν την προσεγγίσει

Ο κατηγορούμενος απειλούσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του πως αν δεν βγει έξω από το σπίτι για τη δει, τότε αυτός θα το κάψει.

Η σχέση ενός 37χρονου για την 26χρονη αρραβωνιαστικιά του στον Βόλο είχε πολλά επεισόδια βίας και απειλών και χθες κατέληξαν στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το gegonota.news στην τελευταία τους επεισοδιακή συνάντηση την παρακαλούσε να βγει έξω για να τη δει, ειδάλλως θα έκαιγε το σπίτι της, μέχρι που τον συνέλαβε η αστυνομία.

Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε πριν μήνες μετά από 3,5 χρόνια κοινού βίου και η 26χρονη ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα να μην την ενοχλεί καθώς ο 37χρνος δημιουργούσε επεισόδια. Το τελευταίο από αυτά έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου με τις απειλές έξω από το σπίτι της νεαρής και τον 37χρονο να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει πως θα βάλει φωτιά.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στο δικαστήριο έκλαιγε και δήλωσε στους δικαστές πως την λατρεύει και δεν μπορεί να μην την βλέπει, ότι ποτέ δεν θα της έκανε κακό και δεν θα άγγιζε μια τρίχα από τα μαλλιά της.

«Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Καρολαϊν και όταν του είπε ότι θα φύγει την σκότωσε», δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης Θανάσης Χαρμάνης και οι δικαστές που τον έκριναν ένοχο ανέφεραν πως είναι αδιανόητη η σκέψη πως μπορείς να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο προκαλώντας τον φόβο του.

Εάν ο 37χρονος προσεγγίσει ξανά την 26χρονη ή έστω της στείλει μήνυμα στο κινητό θα εκτίσει τρεις μήνες στη φυλακή. Επίσης θα εμφανίζεται για ένα χρόνο στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: gegonota.news