Skip to main content

Βόλος: Σε αναμονή 5 ασθενείς που χρειάζονται ΜΕΘ - Εισαγγελική παρέμβαση για διασωλήνωση

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν εργαζόμενοι και ασθενείς στο νοσοκομείο Βόλου - Ένας γιατρός εφημέρευε για 110 ασθενείς - Πέντε ασθενείς σε αναμονή για ΜΕΘ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Bόλου με πέντε ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ να βρίσκονται σε αναμονή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρόκειται για 5 περιστατικά covid αλλά και non-covid.

Παράλληλα, οι γιατροί χρειάστηκαν εισαγγελική παρέμβαση για να διασωληνώσουν μια ηλικιωμένη. Συγκεκριμένα η 70χρονη αρνήτρια του κορωνοϊού δεν ήθελε να διασωληνωθεί, με τους γιατρούς να προχωρούν εν τέλει στην διασωλήνωση της με την παρέμβαση εισαγγελέα και αφού μάλιστα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πλέον νοσηλεύεται σε κατάσταση.

Επίσης στο Βόλο, στη non-covid παθολογική κλινική του νοσοκομείου, εντοπίστηκαν 5 κρούσματα κορωνοϊού , με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι κάποιος συνοδός έφερε τον κορωνοϊο στην συγκεκριμένη μονάδα και έτσι υπήρξαν 4 ασθενείς που μολύνθηκαν αλλά και μια γιατρός, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

«Το νοσοκομείο έχει καταρρεύσει, ένας γιατρός εφημέρευε για 110 ασθενείς», τόνισε ο Νίκος Χαφτούρας ο διευθυντής των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας.

 

Φωτογραφία αρχείου