Skip to main content

Βόλος: Στο νοσοκομείο λόγω μέθης 10 άτομα μετά το μεγάλο πάρτι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για όλους στο πάρτι, καθώς περίπου δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης.

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, δόθηκε η πολυπόθητη άδεια από τις Πανεπιστημιακές αρχές, προκειμένου να διοργανωθεί εντός του προαυλίου χώρου του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, ένα από τα καθιερωμένα μεγάλα πάρτι.

Κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές, αλλά και άλλα άτομα συγκεντρώνονται στον χώρο του Πεδίου του Άρεως και διασκεδάζουν έως το πρωί στο πάρτι που ονομάζεται «Μηχ-Μηχ» λόγω της σχολής φυσικά.

Από νωρίς χθες το απόγευμα, η πόλη γέμισε με χιλιάδες νεαρές και νεαρούς, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη γιορτή. Παρά το κέφι και την επιτυχία της βραδιάς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για όλους, καθώς, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, περίπου δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης.

Κάποια από αυτά τα άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κάποια άλλα με ιδιωτικά οχήματα, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.