Skip to main content

Ψήφισε ο Βούγιας: Να βάλουμε ομορφιά, φως και χρώμα στη Θεσσαλονίκη

Επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσει η πόλη και να στηρίξει την Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σήμερα είναι μία μέρα ελπίδας για τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 1o Πρωτότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

«Επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσει η πόλη και να στηρίξει την Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη, μία παράταξη που έδειξε ισχυρή αξιοπιστία στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο η παράταξή του έχει τρία πλεονεκτήματα. «Το πρώτο είναι ότι θα αφήσει ανοιχτούς τους ορίζοντες στην τοπική αυτοδικούσε, συμπληρώνοντας όμως τη δουλειά στην καθημερινότητα. Το δεύτερο είναι ότι διασφαλίζει τη γνησιότητα της πόλης , από την επόμενη κιόλας ημέρα γιατί διαθέτει μία κουλτούρα συναίνεσης και συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Το τρίτο είναι πως προτείνει έναν κατάλληλο δήμαρχο και μια πολλή ισχυρή ομάδα», υπογράμμισε.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους συμπολίτες μου να ψηφίσουν σωστά, να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά την Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη, για να βάλουμε περισσότερη ομορφιά, περισσότερο φως, περισσότερο χρώμα», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.