Skip to main content

Βούγιας: H Νοτοπούλου δείχνει υπεροψία και πολιτική αχρωματοψία

Καλός δήμαρχος είναι ο κατάλληλος δήμαρχος, αυτός που συνδυάζει τεχνογνωσία και εμπειρία, υπογράμμισε ο υποψήφοις δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Τα περισσότερα χρήματα στην προεκλογική περίοδο ξοδεύτηκαν από υποψήφιους που είναι αντικειμενικά ανεξάρτητοι δεν έχουν πίσω τους τη στήριξη ενός κόμματος και προέρχονται είτε από οικονομικά συστήματα εξουσίας, όχι από πολιτικά, ή από ιδιωτικά», υποστήριξε σε συνέντευξη του στο radio North 98 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική στήριξη που παρέχεται στην Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε « η κυβέρνηση δεν είναι ένα κόμμα, με τους υπουργούς βοηθάει πάρα πολύ την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ  την κυρία Νοτοπούλου. Είδαμε παρεμβάσεις υπερβολικές. Έχω δει να εγκαινιάζονται και να ξαναεγκαινιάζονται έργα, αλλά να εγκαινιάζεται βαγόνι συρμού δεν έχω ξαναδεί να γίνεται».

«Καλός δήμαρχος είναι ο κατάλληλος δήμαρχος, αυτός που συνδυάζει τεχνογνωσία και εμπειρία, αυτός που μπορεί να συντονίσει την ομάδα του, είναι ένας μαέστρος»,τόνισε.

Ο κύριος Βούγιας δεν άφησε αναπάντητη και την δήλωση της κ. Νοτοπούλου στο radio North 98 που τον κατέταξε μαζί με άλλους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης στα πρόσωπα που παρέδωσαν την Θεσσαλονίκη στα χέρια του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. «Με ξάφνιασε αυτό. Ο Κλεισθένης δεν έγινε κατανοητός από την ίδια. Στον Κλεισθένη η συνεργασία είναι υποχρεωτική. Αν τσουβαλιάζει με τον ίδιο τρόπο και ισοπεδώνει όλους τους συνυποψήφιους της από τον κύριο Ψωμιάδη μέχρι εμένα δείχνοντας πολιτική αχρωματοψία. Να μην μπορεί να διακρίνει όχι μόνο λεπτές αποχρώσεις αλλά και ξεκάθαρα χρώματα, όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε θέσεις για την πόλη, νομίζω πως καθιστά απαγορευτική τη συνεργασία την επόμενη ημέρα. Πέρα από ένα είδος υπεροψίας που διακρίνω στη δήλωση που θεωρεί όλους απόντες εκτός από την ίδια, που δεν ξέρω πότε ξεκίνησε να ασχολείται η ίδια με τα κοινά».

Απαντώντας σε ερωτήματα για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Βούγιας είπε για την καθαριότητα «με ένα σύστημα ελέγχου και αστυνόμευσης μπορεί η πόλη να αλλάξει εντελώς. Με τους 170 εργαζόμενους μπορούμε πάντως και να καθαρίσουμε καλύτερα την πόλη και κυρίως να την πλύνουμε».

Ο κ. Βούγιας επεσήμανε πως το όραμα του ονομάζεται ανάκτηση του χαμένου δημόσιου χώρου.