Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΤΩΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Στους 45 νεκρούς ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων της καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο-Βρέθηκαν υπολείμματα ενός ακόμη πτώματος

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα ακόμη πτώμα, ανεβάζοντας σε 45 τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί από το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο που σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία.

Διαβάστε: Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται πιθανόν το πολύνεκρο δυστύχημα στη Βουλγαρία

«Βρήκαμε σήμερα τα υπολείμματα ενός πτώματος στη διάρκεια νέων ερευνών» στο όχημα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπόρισλαβ Σαράφοφ, αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας.

Ο απολογισμός αυτού του δυστυχήματος, που ήταν το πιο φονικό των δέκα τελευταίων ετών στην Ευρώπη, αυξήθηκε έτσι στους 45 νεκρούς και 7 τραυματίες.

Χθες, Πέμπτη, ο δικαστικός είχε κάνει λόγο για ανεύρεση 44 πτωμάτων, ενώ 52 άνθρωποι υποτίθεται ότι ήταν παρόντες μέσα στο τουριστικό λεωφορείο. Ο επιβάτης που έλειπε δεν είχε καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθεί.

«Δυστυχώς» δεν υπάρχει όγδοος επιζών, διευκρίνισε ο Σαράφοφ μετά την ανακάλυψη των νέων ανθρώπινων υπολειμμάτων «που μοιάζει να είναι αυτά ενός παιδιού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ