Skip to main content

Βουλγαρία: Κοντά στα δύο μέτρα το χιόνι στο Παμπόροβο

Εξαιρετικές οι συνθήκες για σκι στη γειτονική χώρα, που παρατείνει την χιονοδρομική περίοδος ως τον Απρίλιο - Εκπτώσεις και προσφορές στα ξενοδοχεία

Μετά την πρόσφατη σφοδρή χιονόπτωση, η χιονοκάλυψη στη Σνεζάνκα, την υψηλότερη κορυφή του χειμερινού θέρετρου του Παμπόροβο, στη νότια Βουλγαρία, είναι 190 εκατοστά, δημιουργώντας εξαιρετικές συνθήκες για σκι, ανακοίνωσε σήμερα το τουριστικό κέντρο του Παμπόροβο.

Μερικές ημέρες πριν από την έναρξη από άνοιξης, σύμφωνα με την αστρονομία, λειτουργούν συνολικά 16 πίστες σκι και 12 αναβατήρες στο Παμπόροβο και υπάρχει αρκετό χιόνι ώστε η χιονοδρομική περίοδος να συνεχιστεί μέχρι τον Απρίλιο.

Τον Μάρτιο, τα ξενοδοχεία Perelik και Orlovetz στο Παμπόροβο, προσφέρουν έκπτωση 30% στις online κρατήσεις. Στο Orlovetz ισχύει επίσης έκπτωση 40% για τα Σαββατοκύριακα, εάν η κράτηση γίνει ηλεκτρονικά.

Η περίοδος του σκι στο Παμπόροβο, μια περιοχή που επιλέγουν και πολλοί βορειοελλαδίτες για τα σαββατοκύριακα, θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως τις 10 Απριλίου, δηλώνει η τοπική τουριστική βιομηχανία.


Πηγές: ΑΜΠΕ, ΒΤΑ