Skip to main content

Βράδυ Τρίτης με 2,3 εκατ. στο Τζόκερ–Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Οι Τρίτες έχουν Τζόκερ και απόψε μετά από έξι τζακ ποτ μοιράζει 2,3 εκατομμύρια ευρώ – Η κατάθεση των δελτίων έως τις 21:30

Έξι συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το Τζόκερ, που απόψε κληρώνει 2,3 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές τη πρώτης κατηγορίας. Αυτά τα έξι τζακ ποτ σημειώθηκαν μόλις μέσα σε δύο εβδομάδες, καθώς το παιχνίδι έχει πλέον τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις. Εκτός από Πέμπτη και Κυριακή, έχει προστεθεί και μια νέα κλήρωση, που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη.

Οι παίκτες του Τζόκερ που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους. Η συμπλήρωση και κατάθεση δελτίων γίνεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς και διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής Τζόκερ (διαθέσιμη εδώ).

Δύο εβδομάδες χωρίς μεγάλο νικητή

Ο τελευταίος μεγάλος νικητής στο Τζόκερ, ο οποίος κέρδισε 3,4 εκατομμύρια ευρώ, βρέθηκε στην κλήρωση της Κυριακής, 28 Ιουνίου.

Έκτοτε κανένας παίκτης δεν έχει κατορθώσει να μαντέψει σωστά τους τυχερούς 5+1 αριθμούς. Στη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, όμως, στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν αναδειχθεί τέσσερις νικητές, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά 307.730 ευρώ.