Skip to main content

Βρετανία: Μητέρα πέθανε εν ώρα πτήσης - Παρέμεινε για οκτώ ώρες δίπλα στα παιδιά της

Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε στη θέση της για τις υπόλοιπες ώρες της πτήσης προτού το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Φρανκφούρτη.

Μία γυναίκα από τη Βρετανία επέστρεφε με την οικογένειά της πίσω στη γενέτειρά της αφού είχαν ζήσει για 15 χρόνια στο Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, η γυναίκα πέθανε μέσα στο αεροπλάνο και το άψυχο σώμα της έμεινε για 8 ώρες δίπλα στα παιδιά της, προτού αυτό προσγειωθεί στη Γερμανία.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η Έλεν Ρόουντς, μαία στο επάγγελμα, ταξίδευε στο πατρικό της με τον σύζυγό της Σάιμον και τα δυο τους παιδιά στις 5 Αυγούστου. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, ανακάλυψαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε στη θέση της για τις υπόλοιπες ώρες της πτήσης προτού το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Φρανκφούρτη και ακολουθηθεί το σχετικό πρωτόκολλο που υπάρχει γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι η σορός της γυναίκας παραμένει στο γερμανικό έδαφος και δεν έχει επαναπατριστεί ενώ ο σύζυγός και τα παιδιά της έπρεπε να επιστρέψουν στη Βρετσανία χωρίς αυτήν. Μάλιστα μια φίλη της οικογένειας έχει οργανώσει έκκληση μέσω του GoFundMe προκειμένου να βοηθηθεί ο Σάιμον, ο Νέιθαν και η Έμμα έτσι ώστε να τιμηθεί η μνήμη της Έλεν. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας πάνω από 10.000 λίρες.

το σώμα της παραμένει στη Γερμανία και δεν έχει ακόμη επαναπατριστεί, ενώ ο σύζυγός της, Σάιμον και τα δύο παιδιά της, ο Νέιθαν και η Έμμα, έπρεπε να συνεχίσουν το ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς αυτήν.

Η Τζέιν ανέφερε πως η οικογένεια ήταν έτοιμη να «ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο» και η Έλεν «ανυπομονούσε» να δει τους ηλικιωμένους γονείς της τους οποίους δεν είχε συναντήσει από την αρχή της πανδημίας, περίπου για τρία χρόνια.