Skip to main content

Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από την αρπαγή 19χρονης από 20χρονο φίλο της

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφεται η αρπαγή της 19χρονης Έιτζελ Λιν από τον τότε φίλο, Τσέι Μπόουσκιλ, έπειτα από διαπληκτισμό των δύο.

Την αρπαγή 19χρονης από τον 20χρονο φίλο της, τον περασμένο Σεπτέμβριο κοντά στο Λάφμπορο της Βρετανίας, καταγράφει συγκλονιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την τοπική αστυνομία, καταγράφεται η αρπαγή της 19χρονης Έιτζελ Λιν από τον τότε φίλο, Τσέι Μπόουσκιλ, έπειτα από διαπληκτισμό των δύο.



Στην προσπάθειά της να διαφύγει, η Λιν έπεσε από το βαν που έτρεχε με ταχύτητα 97 χιλιομέτρων την ώρα, με αποτέλεσμα υποστεί κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική βλάβη και να μην μπορεί έκτοτε να περπατήσει ή να μιλήσει. Η 19χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο 20χρονος Τσέι Μπόουσκιλ και ο συνομήλικός του Ρόκο Σάνσομ, ο οποίος οδηγούσε το βαν, καταδικάστηκαν την Τετάρτη για απαγωγή. Στον Μπόουσκιλ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7,5 ετών , ενώ ο Σάνσομ καταδικάστηκε σε 21 μήνες παραμονής στη φυλακή, με τη γενική εισαγγελία πάντως να επανεξετάζει το ύψος των ποινών, έπειτα από καταγγελία για «αδικαιολόγητη επιείκεια» απέναντι στους δύο καταδικασθέντες.

Πηγή: Καθημερινή, BCC, Guardian