Skip to main content

Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι 13χρονες από τον Βόλο που αγνοούνταν

Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και η αστυνομία ειδοποίησε τους γονείς για το αίσιο τέλος της αναζήτησης.

Αίσιο ήταν το τέλος στην αναζήτηση των δύο 13χρονων κοριτσιών απο τον Βόλο που αγνοούνταν από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια βρέθηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και η αστυνομία ειδοποίησε τους γονείς για το αίσιο τέλος της αναζήτησης.

Η 13χρονη Ευγενία και η 13χρονη Αλίκη εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στο Βόλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των παιδιών.

Οι δυο φίλες και συμμαθήτριες της Α’ Γυμνασίου βρέθηκαν σήμερα περίπου στις 8 το πρωί σε πιλοτή πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ταξίδεψαν με τρένο από το Βόλο με τελικό προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της μιας από τις δυο, όπως είπε η μια εκ αυτών ή κατά μια άλλη πληροφορία δήλωσαν ότι ήθελαν απλά να νιώσουν ελεύθερες μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα δύο κορίτσια είναι εκτός κινδύνου και έχουν ενημερωθεί οι γονείς τους που μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη για να τις παραλάβουν από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Χθες (19.05) έφυγαν νωρίς το πρωί από τα σπίτια τους και δεν επέστρεψαν το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς τους. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο παιδιά δεν πήγαν καν στο σχολείο, οι γονείς δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν και το βράδυ πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.