Skip to main content

ΕΒΕΘ: Webinar για παροχή συμβουλευτικής σε μικρομεσσαίες επιχειρήσεις

Το σεμινάριο για παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου από τις 15:00-16:15

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις θα βρεθεί στο επίκεντρο του webinar, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρες 15:00-16:15.

Φορείς διοργάνωσης της εκδήλωσης είναι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν:

⦁    το πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EBRD «Advice for small Businesses» στην Ελλάδα,
⦁    τα πλεονεκτήματα και οι ευκαιρίες που προσφέρει στις επιχειρήσεις,
⦁    καθώς και εμπειρίες συμβούλων και εταιριών, που ήδη συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_etLYFsFeTx6DjGOUJQJrWQ μέχρι το πρωί της Τρίτης 13 Απριλίου και ακολούθως θα λάβουν τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Στην περίπτωση, που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να υποβάλουν, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, δίνεται το παρακάτω e-mail:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τ. 2310370132, Ανδρομάχη Γεωργίου: georgiou@ebeth.gr & Άννα Μπένη: beni@ebeth.gr