Skip to main content

Webinar για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απρίλιου στις 15:00 ενώ χαιρετισμός θα δοθεί από την αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του Οργανισμού

Webinar με θέμα «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού» διοργανώνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 14 Απρίλιου 2021 και ώρα 15:00 μμ.

Χαιρετισμός θα δοθεί από την αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Πρόγραμμα

Ομιλίες:

«Βέλτιστες πρακτικές για την επόμενη ημέρα επανεκκίνησης του τουρισμού» - Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ΔΙΠΑΕ.

«Ελληνικός Τουρισμός 2021: Επανεκκίνηση ή νέο ξεκίνημα; Στρατηγική για τη μεταβατική περίοδο, από την επιβίωση προς την αειφορία.» – Γιώργος Δρακόπουλος, ιδρυτής και CEO της Tourism Generis.

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πράξη» - Τάσος Γούσιος, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Alpha Marketing.

«Oι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό μετά την πανδημία» - Δρ. Γεωργία Ζούνη, Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Διεθνείς Συνέργειες για την Επανεκκίνηση του Τουρισμού» - Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist, UNWTO.

«Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην ξενάγηση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης» - Δρ. Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ.

Συντονισμός:

Νικόλ Καζαντζίδου, δημοσιογράφος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπεύθυνη τουριστικού ρεπορτάζ στη Β.Ελλάδα.

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν. Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση την ενδιαφερόμενοι απαιτείται προεγγραφή εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJAocu-qqTMqEtA1sbHs10cElgJurQCqKHwl

Στο τέλος του live webinar θα σταλούν στους συμμετέχοντες links για ένα on demand online course του ΟΤΘ. σχετικά με τις βασικές αρχές και λειτουργίες του Digital Marketing.