Skip to main content

Webinar για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το Άλμα Ζωής

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο-webinar για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου. Ποιοι θα μιλήσουν.

Νέο κύκλο online εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εστιασμένων στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο-webinar θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου και θα μιλήσουν ο Δημήτριος Κούβελας, Καθηγητής Εργαστήριου Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ. , ο Ιωάννης Μπουκοβίνας, Παθολόγος-Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικής Μονάδας Βιοκλινικής και Πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), καθώς και ο Ανανίας Ανανιάδης, Γενικός Χειρουργός, Ειδικός σε Παθήσεις Μαστού.

Η έναρξη των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 10 Μαΐου, ημέρα που θα διεξαγόταν το Sail for Pink, το οποίο μεταφέρθηκε στις 4 Οκτωβρίου.

Το Sail For Pink είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

«Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς μας στο Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης είναι να συμβάλλουμε στην απομυθοποίηση του Καρκίνου του Μαστού και στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η ημέρα αυτή είναι για εμάς μια γιορτή αφιερωμένη στη πρόληψη. Την ίδια ημέρα γιορτάζουν και όλες οι μανούλες και τους την αφιερώνουμε», προσθέτουν.

Τρόποι για να συνδεθείτε στο webinar:

- Απλά κλείστε την κάμερα, το μικρόφωνο σας και παρακολουθήστε.

- Για ερωτήσεις που θα απαντηθούν live, μπορείτε να τις στέλνετε απευθείας στο chat του Zoom.

- Τα webinars μαγνητοσκοπούνται, ώστε να αναρτηθούν στο κανάλι του Youtube του Συλλόγου.

Δείτε τις οδηγίες χρήσης και σύνδεσης στην εφαρμογή zoom εδώ.

Σύνδεσμος για να συνδεθείτε:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82023046849?pwd=Z052OWttdGZNOU9yZitaRE40amV5UT09

Password: 020947