Skip to main content

Ξανά στην Εθνική Ελλάδος ο Τζαβέλας - Οι κλήσεις του Φαν'τ Σιπ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ελλάδος με τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό να ανακοινώνει σήμερα τις κλήσεις του.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, με τον Γιώργο Τζαβέλα να συμμετέχει σε αυτήν. Οι κλήσεις της αποστολής αφορούν το φιλικό με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ (7/10), αλλά και τις αναμετρήσεις με τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10) στο ΟΑΚΑ για το Nations League όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/10) η ΕΠΟ.

Εκτός του Γιώργου Τζαβέλα, επιστρέφουν στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Παντελής Χατζηδιάκος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9). Στον αντίποδα, εκτός των επιλογών του Φαν'τ Σιπ έμειναν οι τραυματίες Κώστας Τσιμίκας και Κώστας Σταφυλίδης.

Οι διεθνείς που συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του Φαν'τ Σιπ είναι οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.