Skip to main content

Ξάνθη: Καταδικάστηκε 18χρονος που άφησε έγκυο 12χρονη-Είχαν παντρευτεί στον Διδυμότειχο

Ο18χρονος με τη 14χρονη τέλεσαν γάμο στον Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες

Σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, καταδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης 18χρονος από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης καθώς η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της ιδιαίτερης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν χρόνια στον Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στη Γερμανία όπου άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της.

Η ανήλικη και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, με την κοπέλα να είναι τότε 12 χρόνων και ο νεαρός 18 χρόνων.

Τέλεσαν γάμο στον Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια μέρα λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της γερμανικής πόλης όπου διέμεναν και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

Επειδή ήταν ανήλικη ενημερώθηκαν η γερμανική αστυνομία και οι υπόλοιπες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.