Skip to main content

Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Oι γονείς έστειλαν κανονικά το παιδί το πρωί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο για άγνωστους λόγους αυτό δεν κατέβηκε από το λεωφορείο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στη Βάρκιζα, όταν οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου ξέχασαν για σχεδόν τέσσερις ώρες ένα κοριτσάκι 2 χρονών μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έστειλαν κανονικά το παιδί το πρωί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο για άγνωστους λόγους αυτό δεν κατέβηκε από το λεωφορείο, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτό ούτε από τον οδηγό ούτε από τη συνοδό.

Στη συνέχεια, ο οδηγός εσπέστρεψε σπίτι του και το πάρκαρε το σχολικό με το κοριτσάκι να μένει μόνο του μέσα στο όχημα από τις 8.30-12.15.

Το 2χρονο παιδί έγινε αντιληπτό από διερχόμενη πεζή γυναίκα, η οποία το άκουσε να φωνάζει, να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Η ίδια κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βγάλουν το μικρό κορίτσι.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία συνελλήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο 5 ημεδαποί, μεταξύ των οποίων ο οδηγός, η συνοδός, η διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού, η βρεφονηπιοκόπος, αλλά και η νόμιμη ιδιοκτήτρια του σχολείου.

Σημειώνεται ότι οι 5 συλληφθέντες, προσήλθαν αυτοβούλως στο τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Πηγή: skai.gr