Skip to main content

Ξεκινάει σήμερα το πρώτο νοσηλευτικό συνέδριο του Ιπποκρατείου

Το συνέδριο με θέμα: «Ρεαλιστικές δράσεις & εφικτές λύσεις στη σύγχρονη πραγματικότητα» θα διεξαχθεί από σήμερα έως την Κυριακή.

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 1ου Νοσηλευτικού Συνεδρίου που διοργανώνει η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».
 
Το συνέδριο με θέμα: «Ρεαλιστικές δράσεις και εφικτές λύσεις στη σύγχρονη πραγματικότητα» θα διεξαχθεί στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο "Γαγανάκη" και στις αίθουσες διδασκαλίας των Τμημάτων του Νοσοκομείου.

Το 1ο Νοσηλευτικό Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και ελεύθερες και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις και τελεί υπό την αιγίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.

Η έναρξη των εργασιών του 1ου Συνεδρίου της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΘ Ιπποκράτειο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30μμ στο αμφιθέατρο "Γαγανάκη".