Skip to main content

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2021-2022 στο Κολέγιο Δελασάλ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και να κατοχυρώσουν τη θέση τους στη βαθμίδα για την οποία ενδιαφέρονται

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022 στο Κολέγιο «Δελασάλ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και να κατοχυρώσουν τη θέση τους στη βαθμίδα για την οποία ενδιαφέρονται.

Η πρώτη περίοδος εγγραφών αφορά τους μαθητές που ήδη φοιτούν στο Κολέγιο και συνεχίζουν τη φοίτησή τους στις τάξεις του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου, της Α΄ Δημοτικού, της Α΄ Γυμνασίου ή της Α΄ Λυκείου. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, ξεκινά η περίοδος εγγραφών για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εγγράψει το παιδί του στο Κολέγιο, είτε φοιτά σε αυτό είτε σε κάποιο άλλο σχολείο είτε ξεκινά για πρώτη φορά τη σχολική του ζωή. Η περίοδος αυτή διαρκεί μέχρι την πλήρωση των ελεύθερων θέσεων στις διάφορες τάξεις. Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», επισημαίνεται σε ανακοίνωση, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εξυπηρετεί ακόμα και τηλεφωνικά και διαδικτυακά όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες του Κολεγίου, καθώς και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα προγράμματά του και να κλείσουν ραντεβού «εξ αποστάσεως» με τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: bit.ly/DelasalleEggrafes