Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σταμάτα - ξεκίνα με το καλημέρα στη Μουδανιών προς Χαλκιδική (φωτο)

Από νωρίς το πρωί αυξημένη ήταν η κίνηση στο οδικό δίκτυο, με τις ταχύτητες να χαμηλώνουν ιδιαίτερα από την είσοδο της περιφερειακής έως την Καρδία

Τον δρόμο προς τις παραλίες της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Καβάλας πήραν για άλλο ένα Σαββατοκύριακο οι Θεσσαλονικείς.

Από νωρίς το πρωί αυξημένη ήταν η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, με τις ταχύτητες να χαμηλώνουν ιδιαίτερα από την είσοδο της περιφερειακής έως την ανηφορά της Καρδίας, ιδίως πριν το εμπορικό κέντρο Cosmos.

Τα οχήματα κινούνται με... «σταμάτα - ξεκίνα» στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, με τους οδηγούς να χρειάζονται πολλή υπομονή στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων από τα διόδια Μαλγάρων, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στην Εγνατία Οδό, στα διόδια του Προφήτη, για όσους επιλέγουν για μπάνιο το ανατολικό κομμάτι του νομού ή τις παραλίες της Καβάλας και τη Θάσο.

Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής αυξημένη είνααι ήδη η κίνηση στη διασταύρωση της Γερακινής και το φανάρι της Νικήτης.

γ