Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 31ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ - «ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ»

Η μητέρα του θύματος, Ελισάβετ Δημητριάδου, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας χάσει μέσα σε μία στιγμή την κόρη και εγγόνι της.

Ξεσπά η μητέρα της 31χρονης Άννας, η οποία δολοφονήθηκε με μονόκαννο όπλο στο χωριό Λεκάνη, στην Καβάλα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος σκότωσε και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Η μητέρα του θύματος, Ελισάβετ Δημητριάδου, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας χάσει μέσα σε μία στιγμή την κόρη και εγγόνι της. «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», είπε η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha. «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», λέει σοκαρισμένη.

Η 31χρονη είχε δανείσει στον κτηνοτρόφο 15.000 ευρώ και δεν είχε άλλα χρήματα

Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε η 31χρονη, αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της, πως δεν έχει άλλα χρήματα. Ό,τι οικονομίες είχε η γυναίκα είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της, η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει μάλιστα 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν σκόπευε να φύγει για τη Γερμανία με το μωρό, όπως ο 56χρονος δολοφόνος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ