Skip to main content

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Όλο το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση των ανηλίκων

Στο νέο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ η επίθεση ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη στην αποβάθρα του μετρό από τους δύο ανήλικους δράστες.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο νέο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη στην αποβάθρα του μετρό. Οπως φαίνεται, οι δύο δράστες και ο σταθμάρχης αποβιβάζονται από τον συρμό, έχοντας έντονο διάλογο. Στη συνέχεια, ο ένας εκ των ανηλίκων πετά στον σταθμάρχη ένα κουτάκι αναψυκτικού. Ο 53χρονος σκύβει να το αποφύγει και πλησιάζει τον έναν εξ αυτών.


Τότε, ο ανήλικος  χτυπά τον άνδρα, ενώ ο αδελφός του πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά φαίνεται ο σταθμάρχης να κινείται και αυτός απειλητικά εναντίον τους, με τους δύο ανήλικους να αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα των ανηλίκων υπεραμύνθηκε των παιδιών της, υποστηρίζοντας ότι ο σταθμάρχης κρύβει σημαντικό μέρος της ιστορίας, προσθέτοντας πως χειροδίκησε στον 17χρονο, έβρισε τα δύο παιδιά και τους έκανε bullying. «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι' αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά η μητέρα των δύο παιδιών στο MEGA, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης». Συμπλήρωσε πως η οικογένειά της θα στηρίξει τα δύο παιδιά σε όσα περνούν, τονίζοντας: «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».