Skip to main content

Ζαγοράκης: Θα ήθελα τελικό με κόσμο αλλά κάνουμε ό,τι υποδεικνύουν οι ειδικοί

Η θέληση της ΕΠΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν ο πρώτος τελικός της νέας διοίκησης να διεξαχθεί με κόσμο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, στάθηκε στις τοποθετήσεις του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στο θέμα της απουσίας φιλάθλων από τον τελικό του Κυπέλλου.
|
Στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της 22ας Μαΐου, θα δώσουν το «παρών» σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ελάχιστοι παρευρισκόμενοι οι οποίοι θα είναι εκεί για λόγους εργασίας. Μιλώντας στη συνεδρίαση της ΕΠΟ την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Ζαγοράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η θέληση της ΕΠΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν ο πρώτος τελικός της νέας διοίκησης και της νέας ΕΕ να αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί με μια συγκεκριμένη πληρότητα του γηπέδου.
 
Όμως πως την ίδια στιγμή υπάρχει μια απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για διεξαγωγή και του φετινού τελικού με το ίδιο αυστηρό πρωτόκολλο με τον περσινό. «Και εγώ θα ήθελα τελικό με κόσμο και ο πρώτος μας τελικός να είναι με κόσμο αλλά κάνουμε ότι μας υποδεικνύουν οι ειδικοί», τόνισε μεταξύ άλλων.