Skip to main content

Ζάρας: Δύσκολος ο αγώνας με Πανιώνιο, να χτίσουμε καλό σερί

Ο έμπειρος γκαρντ του Ηρακλή δήλωσε χαρούμενος για την έλευση του Ηλία Καντζούρη στην ομάδα ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καστρίτη.

Χαρούμενος για την έλευση του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο του Ηρακλή δήλωσε ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καστρίτη, ενώ τόνισε πως ο «Γηραιός» θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο έμπειρος γκαρντ του «Γηραιού»:

«Γεια σας! Συνεχίζουμε να τα λέμε παρέα για το μπάσκετ, εδώ στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ, για ακόμη μία εβδομάδα!

Είναι αλήθεια πως η εβδομάδα που διανύουμε έφερε πολλές αλλαγές στην ομάδα μας με την μεγαλύτερη φυσικά και σημαντικότερη την αλλαγή του προπονητή μας. Ο κόουτς Καστρίτης βοήθησε τα μέγιστα ως τώρα την ομάδα και τον ευχαριστούμε πραγματικά για ότι πρόσφερε στον σύλλογο, σε αυτή την χρονιά της επιστροφής μας στην Basket League.

Πλέον, όμως, έχουμε νέο προπονητή με τον οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε καθώς γνωρίζουμε το εξαιρετικό βιογραφικό του στον χώρο του μπάσκετ. Ο κόουτς Καντζούρης από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στο Ιβανώφειο, είπε πως πιστεύει σε μας και τις ικανότητες μας και πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η παρουσία φυσικά και του Γιώργου Σιγάλα στο προπονητικό τιμ χαρίζει άλλη αύρα στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να παίξουμε υπό τις οδηγίες τους.

Στα αγωνιστικά, στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα καλό σερί νικών μετά την επικράτηση επί της Λάρισας το Σάββατο που μας πέρασε. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο που μας κέρδισε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Θεσσαλονίκη και ευελπιστούμε να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια, η αυριανή αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς ο αντίπαλος μας έχει και αυτός μεγάλη θέληση και ανάγκη για νίκες.

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και προσηλωμένοι στον αγώνα για 40 λεπτά είμαστε βέβαιοι πως θα καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την νίκη.

Τα λέμε σύντομα,

Θοδωρής».