Skip to main content

Ζέρβας για Νέα Παραλία: Τόσα σκουπίδια δεν αφήνουν όσοι γυμνάζονται

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας υπεραμύνθηκε την απόφαση για το κλείσιμο της Νέας Παραλίας, που ελήφθη την περασμένη Κυριακή

Την απόφαση για το κλείσιμο της Νέας Παραλίας, που ελήφθη την περασμένη Κυριακή, υπεραμύνθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διαβάστε: Πρωτόγνωρες εικόνες - Κλειστή και άδεια η Νέα Παραλία

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1 ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στις ποσότητες απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 22 Μαρτίου, όπου δεν είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία, τονίζοντας ότι τέτοιο όγκο σκουπιδιών δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται.

«Οι υπηρεσίες καθαριότητας το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Την Κυριακή 22 Μαρτίου, ημέρα χωρίς απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των πολιτών, η υπηρεσία καθαριότητας είχε συγκεντρώσει συνολικά 220 σακούλες σκουπιδιών. Τέτοιο όγκο απορριμμάτων δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται, όσοι περπατάνε διότι έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή όσοι βγάζουν το κατοικίδιό τους. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν καταλήξαμε με τον Περιφερειάρχη αυθαίρετα σε ένα συμπέρασμα γιατί θέλαμε να επιβάλουμε έναν περιορισμό στην Νέα Παραλία», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Επανέλαβε ότι η Θεσσαλονίκη αλλά και η χώρα μας πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. «Αυτήν την εξαιρετική απόδοση που έχουμε σαν πόλη και σαν χώρα πρέπει να την διαφυλάξουμε».