Skip to main content

Ζέρβας: Όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα βρισκόμαστε δίπλα στη μητέρα

Μια ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα διοργανώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης από τον Δήμο και το «Άλμα Ζωής» ν. Θεσσαλονίκης

«Μαμά, σ' αγαπώ και σε προσέχω» είναι το ηχηρό μήνυμα που εστάλη σήμερα από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα, την οποία συνδιοργάνωσαν το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης κι ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Τις πιο ζεστές ευχές του για το πιο αγαπημένο πλάσμα στη ζωή κάθε ανθρώπου παράλληλα με το δικό του μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης σε σχέση με τον καρκίνο του μαστού έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο της εκδήλωσης. «Όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα βρισκόμαστε δίπλα στη μητέρα, στην εργαζόμενη, στη σύντροφο, στη φίλη, στη συνεργάτιδα, σε κάθε γυναίκα. Τις θέλουμε όλες δίπλα μας γερές και δημιουργικές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Τον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην εκδήλωση είχε η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο Δημαρχείο φιλοξενήθηκαν μεταξύ άλλων εκπαιδευτικές δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια, ενημερωτικές συζητήσεις με τους γονείς, μουσικοκινητικά δρώμενα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά αλλά και εικαστικές δημιουργίες με ευχές και μηνύματα αγάπης για τη μητέρα. Εξάλλου, στον χώρο λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και όμορων δήμων.