Skip to main content

Ζέρβας: Ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους, αλλάζουμε το οδικό δίκτυο

Νέα πίσσα σε τρία σημεία της Παπανδρέου - Ασφαλτόστρωση και στη Λεωφόρο Στρατού το προσεχές Σαββατοκύριακο - Παίρνει σειρά η Μητροπόλεως

Τα έργα ασφαλτόστρωσης που εξελίσσονται σε τρία σημεία της οδού Γεωργίου Παπανδρέου, πρώην Ανθέων, επιθεώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ξεκινήσαμε από την περίοδο του κορωνοϊού με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις στο βασικό οδικό δίκτυο της πόλης μας. Κάναμε την Κατσιμήδου, τη Δραγούμη, την Παπάφη. Και σήμερα συνεχίζουμε [...] ώστε να βελτιώσουμε τοπικά αυτή την κατάσταση που είναι δύσκολη και για πεζούς και για αυτοκίνητα και για δίτροχα αλλά και για πολυκατοικίες καθώς όλες οι δονήσεις μεταφέρονται στα κτήρια που ζουν συμπολίτες μας», τόνισε ο κ. Ζέρβας επισημαίνοντας πως η παρουσία του δηλώνει τη συνέχεια του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων στις οδούς του κεντρικού δήμου. «Στόχος μας είναι σε αυτό το καλοκαίρι, σε αυτή τη χρονιά, σε αυτή την τετραετία η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης να έχει αλλάξει», σημείωσε.


Όπως ενημέρωσε ο κ. Ζέρβας, το Σαββατοκύριακο που η κίνηση αναμένεται να είναι μικρότερη θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στη Λεωφόρο Στρατού ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν αντίστοιχα έργα και στη Μητροπόλεως.

Λόγω των σημερινών εργασιών έχει προκληθεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Παπανδρέου.