Skip to main content

Ζέρβας: Μετά τον ΠΑΟΚ θα βοηθήσουμε και τον Άρη να αποκτήσει νέο γήπεδο

Εξαιρετικό χαρακτήρισε το μοντέλο του project για το γήπεδο του Άρη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού δημιουργεί χώρο πρασίνου στο κέντρο.

Ως «αρκετά τεκμηριωμένο» χαρακτήρισε το αίτημα για το project δημιουργίας γηπέδου του Άρη στην περιοχή του αεροδρομίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε πως «με τον πρωθυπουργό είμαστε γνώστες του project που είναι αντίστοιχο με αυτό του Βοτανικού στην Αθήνα».

Ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ στην περιοχή του αεροδρομίου που θα μεταβιβαστεί με αμοιβαία παραχώρηση, λέγοντας πως «είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο να δημιουργηθεί χώρος πρασίνου στο κέντρο», ενώ σημείωσε πως το όλο σχέδιο του γηπέδου είναι τελείως αντίθετο με το project της Τούμπας.

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις κάνουν τις μεγάλες ομάδες», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενώ δεν παρέλειψε να πει πως η άποψη του πρωθυπουργού στο θέμα είναι θετική λέγοντας πως «υποθέτω θα έχει εξαγγελίες» αναφερόμενος στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ.
 
Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να σημειώσει πως όλη η διαδικασία υλοποίησης του project του γηπέδου κρατάει πολύ, σημειώνοντας πως «θα βοηθήσουμε όλοι ώστε μετά τον ΠΑΟΚ με τη Νεα Τούμπα και ο Άρης αλλά και ο Ηρακλής να έχουν δικό τους γήπεδο», ενώ τόνισε πως «χαίρομα που οι ομάδες της πόλης μπαίνουν στη νεα εποχή».

«Και εγώ είμαι φίλαθλος και χαίρομαι οι φίλαθλοι να αγαπούν την ομάδα τους και να παθιάζονται με αυτή με τα όρια που πρέπει να υπάρχουν», κατέληξε αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου.

Εξαιρετική η σεζόν από Ιούλιο

Μιλώντας για την τουριστική σεζόν στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για μια εξαιρετική σεζόν από τον Ιούλιο και μετά, ενώ ανέφερε ότι ο Μάιος και ο Ιούνιο ήταν κακοί μήνες.

«Δεν ξέρω πώς θα πάνε τα πράγματα τον Σεπτέμβριο λόγω καιρικών συνθηκών», είπε ο δήμαρχος, ενώ είπε πως το εμπόριο πάει καλά και η αγορά βρίσκει σταδιακά τα βήματά της.